Френските спасители издирват седем души, сред които две деца, изчезнали след

...
Френските спасители издирват седем души, сред които две деца, изчезнали след
Коментари Харесай

Седем души са изчезнали след наводненията във Франция, сред тях има и деца

Френските спасители търсят седем души, измежду които две деца, изчезнали след мощните стихии в южната част на страната, като се счита, че множеството от тях са били отнесени в коли на наводнени мостове, съобщи Агенция Франс Прес.
Прочетете още
Четиричленно семейство, в това число две деца на 4 и 13 години, е попаднало в наводненията, до момента в който се е опитвало да премине по мост над река Гардон в село Дионс, северно от град Ним, оповестиха от префектурата. Бащата и двете деца към момента се водят за изчезнали. Майката, която също е била в колата, е открита от спасителите и откарана в болница, допълват управляващите.

Southern France hit by severe floods for third time in six months
— Voice of Europe???? (@V_of_Europe)

Спасителите издирват и две дами, които се били на моста в град Гударгус. Те са подали сигнал по телефона, след което връзката с тях се е изгубила. 

Rain floods southern France for third time in six months
— Alaturka News (@alaturkanews)

Сред изчезналите е и белгиец, за който се допуска, че е бил отвеян от водите при мост в село Ганиер. Неговият сателит в автомобила е съумял да се избави.

Управителят на водноелектрическа централа в село Сен Мартен дьо Валамас, който отишъл да ревизира оборудването, също е в неопределеност.

Министърът на вътрешните работи Жералд Дарманин заяви, че спасителите са направили общо 35 интервенции по време на бурята и проливните дъждове, обхванали департаментите Ардеш и Гар. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР